Profil 2017-12-18T20:48:48+00:00

Om Pillozz

Velkommen til Pillozz – Systue og Skrædderi. Vi er meget glade for at modtage alle slags syopgaver. Vi tilbyder alt i design af tøj til voksne og børn, dåbskjoler, fest og galakjoler, brudkjoler, jakkesæt, bukser, puder, gardiner og småreparationer.
Går du med bryllupstanker, laver vi alt fra nye syninger, ændringer og forberedelse for både bruden, brudepigerne og gommen.
Har du en idé til noget du gerne vil have lavet, f.eks. dansetøj, kostumer, galakjole, skummadras / betræk for barnevogn, gardiner til børneværelset, shopper poser el.a. så kom og få en snak med os.
Specialsyning til handicappede laver vi også, for enten at udføre en funktion eller et design.
Måltagning og syning af betræk, puder, madrasser samt gardiner til campingvogne er også en del af vores speciale.
Jeg har flere års erfaring som syerske i Nigeria, Ghana, England og Danmark. Derudover har haft praktikplads hos Kostume Magasinet og i Risskov Design, Systue og Skrædderi. Jeg har grundforløb som beklædnings håndværker fra University College, TEKO Design + Business i Århus.
Jeg nyder mit arbejde og kan virkelig godt lide de udfordringer jeg får i en dagligdag i systuen. Jeg kan lide at eksperimentere med farverige tekstiler som for eksempel afrikanske Vintage stoffer. Dåbskjoler og dansekjoler er nogle af ​​mine favoritter, hvor jeg selv laver alt design og konstruktionen.
Det er vigtigt for mig at mine kunder er glade og tilfredse med mit arbejde og at jeg selv er tilfreds med resultatet.

Hilsen Tina